top of page


ara depo

Öncelikle ara depo nedir? Ne işe yarar biraz ondan bahsedelim. Amerika’daki bir ara depo sizin ürünlerinizi depolayabileceğiniz etiketleyebileceğiniz hatta patpata bile sarmalarını isteyebileceğiniz, istediğiniz lokasyona paketleyip gönderebileceğiniz ve bu işlemlerin daha da fazlasını sizin yerinize yapabilen depolardır.


Online arbitraj yapan Amazon satıcıları, ürünlerini ara depolar üzerinden tekrar etiketletip Amazon depolarına gönderilmesini sağlayarak FBA modeli ile satışlarını gerçekleştirmek için kullanıyor.


Peki normal satıcılar neden ara depo kullanıyor?


Amazon’dan veya satıcıdan kaynaklanan sıkıntılardan dolayı listede oluşabilecek sorunlarda ürünü Amazon depolarından çekmek zorunda kalabilirsiniz. Bu gibi durumda Amazon depolarından ürünleri ara depolara çekerek, hesap sağlığınızı etkilemeden devam etmelisiniz. Bunun için de sizin adınıza Amerika’da bir deponuzun olduğunu düşünerek rahatlıkla hareket edebilirsiniz. Sizin yerinize Amerika’da bir deponuz ve etiketleme işlemlerini yapan bir elemanınız olduğunu varsayabilirsiniz.


Ara depo kullanmak istediğinizde en uygun ve profesyonel ekibe ulaşmak isteyeceğinizi biliyoruz. Bunun için SENDZON her zaman yanınızda. Amerika’daki ara deponuza hemen ulaşmak için SENDZON’a ulaşabilirsiniz.

Herkese bol kazançlı satışlar dileriz.

Comments


bottom of page