top of page

amazon arbitraj iş modeli


Amazon’da satış yapmak isteyenlerin başlangıçta seçeceği iş modellerinden en çok tercih edileni olan Amazon arbitraj iş modeli nedir? Neden Arbitraj iş modelini tercih etmeliyiz? Hadi gelin birlikte inceleyelim.

 



Öncelikle Amazon Arbitraj iş modelinden bahsedelim. Arbitraj iş modeli bir ürünü ucuz olduğu pazarda alıp en pahalı ve karlı olduğu pazarda satmak demektir. D-ZON ailesi olarak danışanlarımıza, Amazon arbitraj iş modelinde %50 karlı ürün bulmanın yöntemlerini öğretiyoruz.


Öğrettiğimiz belirli metriklerle ilerleyerek bulduğunuz ürünleri Amazon Amerika, Kanada gibi pazar yerlerinde satarak karınızı elde edebilir ve işinizi büyütmeye devam edebilirsiniz.


Peki neden Arbitraj iş modeli? Çünkü:


1)Amazon politikalarına uygun, yapılması en kolay ve sürdürülebilirliği en yüksek olan iş modelidir.


2)Sermaye olarak diğer iş modellerine nazaran daha düşük bir sermaye ister.


3)Tek başınıza evinizde bilgisayarınızı açarak işlerinizi yürütebilirsiniz.


4)En iyisini öğreneceğiniz firma olan D-ZON’a ulaşmak çok kolaydır ve süresiz destek verdiğimiz için her türlü sorun ve problemlerinizde size destek olurlar. ;) Üstelik D-ZON Amazon’un resmi eğitim partneridir.

 

               E-ticaretin bu kadar yoğun olduğu ve insanların ihracat yaparak para kazanmaları gereken şu dönemlerde başlayabileceğiniz en iyi yöntem Amazon’da satış yapmak olacaktır. Bunun için de bizim önerdiğimiz en iyi yöntem Arbitraj iş modelidir. Daha fazlasını öğrenmek ve aklınızdaki soruları sormak için 15 dakikalık ücretsiz görüşmelere katılabilir veya dilerseniz Youtube kanalımıza ulaşarak videoların altına tüm sorularınızı yazabilirsiniz.

 

               Herkese bol kazançlı satışlar dileriz.

Comentários


bottom of page